Kinda new to vbscripting, can't seem to get new page to open. The data does get stored in database though. Any help would be greatly appreicated....
<SCRIPT language=vbscript event=onclick for=Command0>
<!--
Dim CON
Dim rs
Dim strURL
Set CON = CreateObject("ADODB.Connection")
Set rs = CreateObject("ADODB.Recordset")
CON.OPEN ="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source= \\Kscboc2\Share\Jbosc\Rpi\Databases\FERB.mdb;Jet OLEDB:System " & _
"Database=C:\Program Files\Microsoft Office\Office\System.mdw;User " & _
"ID=Admin;"
cmd = "INSERT INTO [FERB AGGENDA] ([FERB_TRACKING_#], ERCA, [ANOMALY_#], TOPIC, PRESENTER_NAME, SUBMIT_DATE, PRESENTER_DEPT, PRESENTER_PHONE, EST_TIME, PRESENTER_EMAIL, CONSTRAINT_RATIONALE ) " & _
"VALUES (" & [FERB_TRACKING_#].value & ", " & ERCA.value & ", " & [ANOMALY_#].value & ", " & TOPIC.value & ", " & PRESENTER_NAME.value & ", " & SUBMIT_DATE.value & ", " & PRESENTER_DEPT.value & ", " & PRESENTER_PHONE.value & ", " & EST_TIME.value & ", " & PRESENTER_EMAIL.value & ", " & CONSTRAINT_RATIONALE.value & ")"
MSODSC.Connection.Execute cmd
CON.close
Set CON = Nothing
strUrl = "C:\Documents and Settings\gaithce\Desktop\DATA ACESS PAGES\DOCCL INPUT.htm"
Window.navigate(strURL)
-->
</SCRIPT>
<SCRIPT language=vbscript event=onclick for=Command0>
<!--
Dim CON
Dim rs
Dim strURL
Set CON = CreateObject("ADODB.Connection")
Set rs = CreateObject("ADODB.Recordset")
CON.OPEN ="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source= \\Kscboc2\Share\Jbosc\Rpi\Databases\FERB.mdb;Jet OLEDB:System " & _
"Database=C:\Program Files\Microsoft Office\Office\System.mdw;User " & _
"ID=Admin;"
cmd = "INSERT INTO [FERB AGGENDA] ([FERB_TRACKING_#], ERCA, [ANOMALY_#], TOPIC, PRESENTER_NAME, SUBMIT_DATE, PRESENTER_DEPT, PRESENTER_PHONE, EST_TIME, PRESENTER_EMAIL, CONSTRAINT_RATIONALE ) " & _
"VALUES (" & [FERB_TRACKING_#].value & ", " & ERCA.value & ", " & [ANOMALY_#].value & ", " & TOPIC.value & ", " & PRESENTER_NAME.value & ", " & SUBMIT_DATE.value & ", " & PRESENTER_DEPT.value & ", " & PRESENTER_PHONE.value & ", " & EST_TIME.value & ", " & PRESENTER_EMAIL.value & ", " & CONSTRAINT_RATIONALE.value & ")"
MSODSC.Connection.Execute cmd
CON.close
Set CON = Nothing
strUrl = "C:\Documents and Settings\gaithce\Desktop\DATA ACESS PAGES\DOCCL INPUT.htm"
Window.navigate(strURL)
-->
</SCRIPT>