Hello all, my server came installed with Redhat Enterprise 5. When I go to startup the server I get errored out. Can anyone help me? I am new to this.
8-May-08 10:25:56 AM org.apache.catalina.startup.ContextConfig applicationWebConfig
SEVERE: Parse error in application web.xml file at jndi:/localhost/datamark/WEB-INF/web.xml
java.lang.IllegalArgumentException: Servlet mapping specifies an unknown servlet name invoker
at org.apache.tomcat.util.digester.Digester.createSAXException(tomcat-util-5.5.23.jar.so)
at org.apache.tomcat.util.digester.Digester.createSAXException(tomcat-util-5.5.23.jar.so)
at org.apache.tomcat.util.digester.Digester.endElement(tomcat-util-5.5.23.jar.so)
at org.apache.xerces.parsers.AbstractSAXParser.endElement(Unknown Source)
at org.apache.xerces.impl.dtd.XMLDTDValidator.endNamespaceScope(xerces-j2-2.7.1.jar.so)
at org.apache.xerces.impl.dtd.XMLDTDValidator.handleEndElement(xerces-j2-2.7.1.jar.so)
at org.apache.xerces.impl.dtd.XMLDTDValidator.endElement(xerces-j2-2.7.1.jar.so)
at org.apache.xerces.impl.XMLDocumentFragmentScannerImpl.scanEndElement(xerces-j2-2.7.1.jar.so)
at org.apache.xerces.impl.XMLDocumentFragmentScannerImpl$FragmentContentDispatcher.dispatch(xerces-j2-2.7.1.jar.so)
at org.apache.xerces.impl.XMLDocumentFragmentScannerImpl.scanDocument(xerces-j2-2.7.1.jar.so)
at org.apache.xerces.parsers.XML11Configuration.parse(Unknown Source)
at org.apache.xerces.parsers.XMLParser.parse(Unknown Source)
at org.apache.xerces.parsers.AbstractSAXParser.parse(Unknown Source)
at org.apache.xerces.jaxp.SAXParserImpl$JAXPSAXParser.parse(Unknown Source)
at org.apache.tomcat.util.digester.Digester.parse(tomcat-util-5.5.23.jar.so)
at org.apache.catalina.startup.ContextConfig.applicationWebConfig(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.startup.ContextConfig.start(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.startup.ContextConfig.lifecycleEvent(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.util.LifecycleSupport.fireLifecycleEvent(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.core.StandardContext.start(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChildInternal(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChild(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.core.StandardHost.addChild(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployDirectory(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployDirectories(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployApps(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.startup.HostConfig.start(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.startup.HostConfig.lifecycleEvent(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.util.LifecycleSupport.fireLifecycleEvent(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.core.ContainerBase.start(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.core.StandardHost.start(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.core.ContainerBase.start(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.core.StandardEngine.start(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.core.StandardService.start(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.core.StandardServer.start(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.startup.Catalina.start(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at java.lang.reflect.Method.invoke(libgcj.so.7rh)
at org.apache.catalina.startup.Bootstrap.start(bootstrap.jar.so)
at org.apache.catalina.startup.Bootstrap.main(bootstrap.jar.so)
8-May-08 10:25:56 AM org.apache.catalina.startup.ContextConfig applicationWebConfig
SEVERE: Occurred at line 71 column 23
8-May-08 10:25:56 AM org.apache.catalina.startup.ContextConfig start
SEVERE: Marking this application unavailable due to previous error(s)
8-May-08 10:25:56 AM org.apache.catalina.core.StandardContext start
SEVERE: Error getConfigured
SEVERE: Context [/datamark] startup failed due to previous errors
8-May-08 10:25:57 AM org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol start
INFO: Starting Coyote HTTP/1.1 on http-8080
8-May-08 10:25:57 AM org.apache.jk.common.ChannelSocket init
INFO: JK: ajp13 listening on /0.0.0.0:8009
8-May-08 10:25:57 AM org.apache.jk.server.JkMain start
INFO: Jk running ID=0 time=0/149 config=null
8-May-08 10:25:57 AM org.apache.catalina.startup.Catalina start
INFO: Server startup in 1874 ms
Much Thanks
~Kudos
SEVERE: Parse error in application web.xml file at jndi:/localhost/datamark/WEB-INF/web.xml
java.lang.IllegalArgumentException: Servlet mapping specifies an unknown servlet name invoker
at org.apache.tomcat.util.digester.Digester.endElement(tomcat-util-5.5.23.jar.so)
at org.apache.xerces.parsers.AbstractSAXParser.endElement(Unknown Source)
at org.apache.xerces.impl.dtd.XMLDTDValidator.endNamespaceScope(xerces-j2-2.7.1.jar.so)
at org.apache.xerces.impl.dtd.XMLDTDValidator.handleEndElement(xerces-j2-2.7.1.jar.so)
at org.apache.xerces.impl.dtd.XMLDTDValidator.endElement(xerces-j2-2.7.1.jar.so)
at org.apache.xerces.impl.XMLDocumentFragmentScannerImpl.scanEndElement(xerces-j2-2.7.1.jar.so)
at org.apache.xerces.impl.XMLDocumentFragmentScannerImpl$FragmentContentDispatcher.dispatch(xerces-j2-2.7.1.jar.so)
at org.apache.xerces.impl.XMLDocumentFragmentScannerImpl.scanDocument(xerces-j2-2.7.1.jar.so)
at org.apache.xerces.parsers.XMLParser.parse(Unknown Source)
at org.apache.xerces.parsers.AbstractSAXParser.parse(Unknown Source)
at org.apache.xerces.jaxp.SAXParserImpl$JAXPSAXParser.parse(Unknown Source)
at org.apache.tomcat.util.digester.Digester.parse(tomcat-util-5.5.23.jar.so)
at org.apache.catalina.startup.ContextConfig.applicationWebConfig(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.startup.ContextConfig.start(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.startup.ContextConfig.lifecycleEvent(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.core.StandardContext.start(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChildInternal(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChild(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.core.StandardHost.addChild(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployDirectory(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployDirectories(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployApps(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.startup.HostConfig.start(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.startup.HostConfig.lifecycleEvent(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.core.StandardHost.start(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.core.StandardEngine.start(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.core.StandardService.start(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.core.StandardServer.start(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.startup.Catalina.start(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at java.lang.reflect.Method.invoke(libgcj.so.7rh)
at org.apache.catalina.startup.Bootstrap.start(bootstrap.jar.so)
at org.apache.catalina.startup.Bootstrap.main(bootstrap.jar.so)
SEVERE: Occurred at line 71 column 23
8-May-08 10:25:56 AM org.apache.catalina.startup.ContextConfig start
SEVERE: Marking this application unavailable due to previous error(s)
SEVERE: Error getConfigured
SEVERE: Context [/datamark] startup failed due to previous errors
8-May-08 10:25:57 AM org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol start
INFO: Starting Coyote HTTP/1.1 on http-8080
8-May-08 10:25:57 AM org.apache.jk.common.ChannelSocket init
INFO: JK: ajp13 listening on /0.0.0.0:8009
8-May-08 10:25:57 AM org.apache.jk.server.JkMain start
INFO: Jk running ID=0 time=0/149 config=null
8-May-08 10:25:57 AM org.apache.catalina.startup.Catalina start
INFO: Server startup in 1874 ms