Tek-Tips is the largest IT community on the Internet today!

Members share and learn making Tek-Tips Forums the best source of peer-reviewed technical information on the Internet!

• Congratulations Mike Lewis on being selected by the Tek-Tips community for having the most helpful posts in the forums last week. Way to Go!

tomcat errors when started

Status
Not open for further replies.

PBE3

Programmer
Aug 16, 2007
25
US
Hello all, my server came installed with Redhat Enterprise 5. When I go to startup the server I get errored out. Can anyone help me? I am new to this.

8-May-08 10:25:56 AM org.apache.catalina.startup.ContextConfig applicationWebConfig
SEVERE: Parse error in application web.xml file at jndi:/localhost/datamark/WEB-INF/web.xml
java.lang.IllegalArgumentException: Servlet mapping specifies an unknown servlet name invoker
at org.apache.tomcat.util.digester.Digester.createSAXException(tomcat-util-5.5.23.jar.so)
at org.apache.tomcat.util.digester.Digester.createSAXException(tomcat-util-5.5.23.jar.so)
at org.apache.tomcat.util.digester.Digester.endElement(tomcat-util-5.5.23.jar.so)
at org.apache.xerces.parsers.AbstractSAXParser.endElement(Unknown Source)
at org.apache.xerces.impl.dtd.XMLDTDValidator.endNamespaceScope(xerces-j2-2.7.1.jar.so)
at org.apache.xerces.impl.dtd.XMLDTDValidator.handleEndElement(xerces-j2-2.7.1.jar.so)
at org.apache.xerces.impl.dtd.XMLDTDValidator.endElement(xerces-j2-2.7.1.jar.so)
at org.apache.xerces.impl.XMLDocumentFragmentScannerImpl.scanEndElement(xerces-j2-2.7.1.jar.so)
at org.apache.xerces.impl.XMLDocumentFragmentScannerImpl$FragmentContentDispatcher.dispatch(xerces-j2-2.7.1.jar.so)
at org.apache.xerces.impl.XMLDocumentFragmentScannerImpl.scanDocument(xerces-j2-2.7.1.jar.so)
at org.apache.xerces.parsers.XML11Configuration.parse(Unknown Source)
at org.apache.xerces.parsers.XML11Configuration.parse(Unknown Source)
at org.apache.xerces.parsers.XMLParser.parse(Unknown Source)
at org.apache.xerces.parsers.AbstractSAXParser.parse(Unknown Source)
at org.apache.xerces.jaxp.SAXParserImpl$JAXPSAXParser.parse(Unknown Source)
at org.apache.tomcat.util.digester.Digester.parse(tomcat-util-5.5.23.jar.so)
at org.apache.catalina.startup.ContextConfig.applicationWebConfig(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.startup.ContextConfig.start(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.startup.ContextConfig.lifecycleEvent(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.util.LifecycleSupport.fireLifecycleEvent(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.core.StandardContext.start(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChildInternal(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChild(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.core.StandardHost.addChild(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployDirectory(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployDirectories(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployApps(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.startup.HostConfig.start(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.startup.HostConfig.lifecycleEvent(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.util.LifecycleSupport.fireLifecycleEvent(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.core.ContainerBase.start(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.core.StandardHost.start(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.core.ContainerBase.start(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.core.StandardEngine.start(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.core.StandardService.start(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.core.StandardServer.start(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at org.apache.catalina.startup.Catalina.start(catalina-5.5.23.jar.soyit6ng.so)
at java.lang.reflect.Method.invoke(libgcj.so.7rh)
at org.apache.catalina.startup.Bootstrap.start(bootstrap.jar.so)
at org.apache.catalina.startup.Bootstrap.main(bootstrap.jar.so)
8-May-08 10:25:56 AM org.apache.catalina.startup.ContextConfig applicationWebConfig
SEVERE: Occurred at line 71 column 23
8-May-08 10:25:56 AM org.apache.catalina.startup.ContextConfig start
SEVERE: Marking this application unavailable due to previous error(s)
8-May-08 10:25:56 AM org.apache.catalina.core.StandardContext start
SEVERE: Error getConfigured
8-May-08 10:25:56 AM org.apache.catalina.core.StandardContext start
SEVERE: Context [/datamark] startup failed due to previous errors
8-May-08 10:25:57 AM org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol start
INFO: Starting Coyote HTTP/1.1 on http-8080
8-May-08 10:25:57 AM org.apache.jk.common.ChannelSocket init
INFO: JK: ajp13 listening on /0.0.0.0:8009
8-May-08 10:25:57 AM org.apache.jk.server.JkMain start
INFO: Jk running ID=0 time=0/149 config=null
8-May-08 10:25:57 AM org.apache.catalina.startup.Catalina start
INFO: Server startup in 1874 ms